outdoorpleasure-knikarmschermen

Knikarmschermen

Geniet van het buitenleven met de open knikarmzonweringen van Outdoor Pleasure.

Bij Outdoor Pleasure vindt u knikarmzonwering van het merk Leiner. Kwalitatieve en robuuste Knikarmschermen die er mooi uitzien en perfect schaduw bieden op uw balkon of terras. Outdoor Pleasure heeft ook modellen van Leiner die u kunt inzetten bij zowel zon als regen.

 

Knikarmschermen veilig en duurzaam
Zonwering heeft allerlei voordelen. Een knikarmscherm beschermt tegen zon en uv-stralen, regen, wind, inkijk en is energiebesparend. Dankzij de bijzondere LEINER-productiemethode voor knikarmschermen voor sterk belaste elementen van speciaal gehard aluminium is er een maximum aan veiligheid gegarandeerd en zijn grote afmetingen mogelijk. Zo geniet u jarenlang van uw zonwering.

Weerbestendig, mooi zonweringdoek
De knikarmscherm zonwering is een hoogwaardig product door de hoogwaardige zonweringtechniek en een weerbestendig, mooi zonweringdoek. De Leiner-stoffen staan bekend om hun kwaliteit en enorme keuze uit dessins, speciale doekmaterialen met een heel scala aan patronen, van klassieke blokstrepen en tijdloos elegante eenkleurige stoffen tot moderne strepen. Bovendien beschermen de Leiner-zonweringdoeken tegen uv-stralen tot maar liefst beschermingsfactor 80.

Aandrijving
Naast de elektromotor als de standaarduitvoering is ook een radiografisch bestuurbare motor Somfy als speciale uitvoering verkrijgbaar. In deze variant is het in- en uitsturen comfortabel mogelijk via een afstandsbediening van Somfy.

Wind-Protect-Systeem
Het Wind-Protect-Systeem WPS is een innovatie van LEINER en is oorspronkelijk ontwikkeld voor de aangescherpte eisen voor horecazonweringen. Nu is het Wind-Protect-Systeem WPS ook verkrijgbaar dankzij vastzetbare staanders aan het uitvalprofiel, daardoor is de windstabiliteit van uw zonwering aanzienlijk verbeterd. Al naargelang de afmetingen van de zonwering biedt het WPS-bescherming tot windkracht 8, ook bij plotselinge windvlagen.

 

Contact

Heeft u interesse in een knikarmzonweringen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Outdoor Pleasure via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.


outdoorpleasure-knikarmschermen-inspiratie05
20190711-125253
outdoorpleasure-knikarmschermen-inspiratie04
20190711-125419
outdoorpleasure-knikarmschermen-inspiratie02
20190711-125453
20190711-125613
outdoorpleasure-knikarmschermen-inspiratie01
outdoorpleasure-knikarmschermen-inspiratie03
20190711-125431