Advies nodig?

Tel: 013-2034517
E-mail: info@outdoorpleasure.nl

Verasol® veranda’s: duurzaam en stijlvol

Wilt u ook langer genieten van het buitenleven? Dan bent u bij uw Verasol® Selected Dealer op het goede adres. Daar vindt u een breed assortiment aluminium veranda's en heeft u keuze uit vele verschillende opties, zoals veranda verlichting of een heater voor meer comfort.

Drie veranda types

Greenline veranda

Kenmerken:

  • Milieubewust
  • Efficiënte productie
  • Eenvoudige montage

Prijs:
Verkrijgbaar vanaf: € 998,-

> Meer informatie

Profiline veranda

Kenmerken:

  • Keuze uit 14 kleuruitvoeringen
  • Volledig maatwerk
  • Keuze uit 6 soorten dakbedekking

Prijs:
Verkrijgbaar vanaf: € 1.579,-

> Meer informatie

Highline CUBE

Kenmerken:

  • Milieubewust
  • Efficiënte productie
  • Eenvoudige montage

Prijs:
Verkrijgbaar vanaf: € 5.799,-

> Meer informatie

 

Verasol hanteert drie soorten veranda's met elk hun eigen kenmerken:

Greenline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiente productie en eenvoudige montage. De Greenline veranda is verkrijgbaar vanaf € 998,- en uit te breiden met verschillende opties.

Profiline veranda: deze veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.579,- en is geheel aan te kleden naar uw wensen.

De Highline CUBE: is een exclusieve terrasoverkapping met een uniek kubistisch design, zonder zichtbare dakhelling. Dankzij het glasdak is er een natuurlijke lichtinval. De Highline CUBE heeft 2 staanders van 250 x 250 mm, ook bij een overspanning van 7000 mm. De Highline CUBE is voorzien van extra stevige profielen en wordt altijd volledig op maat gemaakt.

20 jaar Verasol® veranda's

Verasol® biedt al bijna 20 jaar hoogwaardige aluminium veranda's. Met de Greenline veranda, Profiline veranda en de Highline CUBE biedt Verasol® altijd een passende veranda naar uw wens. Op deze manier kunt u gedurende vele maanden per jaar heerlijk genieten van het buitenleven.

Contact

Heeft u een interessante veranda gezien die overeenkomt met uw wensen of wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die Verasol® u biedt? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook een vrijblijvende offerte opvragen waarbij u uw specifieke wensen exact kunt weergeven. Aan de hand van die gegevens kunnen wij u een passend voorstel doen en tevens alle mogelijkheden bespreken.