Advies nodig?

Tel: 013-2034517
E-mail: info@outdoorpleasure.nl

Verasol® carports

Carport gebogen

Carport vlak

  carport

Een Verasol® carport naast uw huis geeft u het gehele jaar bescherming voor uw auto. In de herfst en de winter staat uw auto goed beschermd tegen vallende bladeren en neerslag. In de lente en in de zomer is uw auto goed beschermd tegen schadelijk zonlicht en uitwerpselen van vogels. Een carport maakt uw huis en leefruimte groter. Zo kunt u de garage ook voor andere zaken gebruiken, terwijl uw auto beschermd blijft tegen de elementen.

Ervaar het gemak

Nooit meer door de regen rennen naar uw auto om vervolgens met moeite uw paraplu dicht te klappen. Nooit meer vogelpoep op uw net gewassen auto. Ervaar het gemak van een Verasol® carport. De carport is gemakkelijk los te plaatsen, zonder bouwkundige aanpassingen aan uw woning. De carport kunt u zelf installeren met het bouwpakket of u kunt het overlaten aan de experts van uw Verasol® Selected Dealer bij u in de buurt.

Verschillende maatvoeringen

De carports van Verasol® zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zo heeft u de keuze uit een vlakke dakconstructie of een gebogen dakconstructie. Elke dakconstructie heeft een eigen stijl. De carports zijn ook verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en in de kleuren structuurlak wit en structuurlak antraciet. Tevens is een carport multifunctioneel en ook als overkapping geschikt voor uw terras of zwembad.

Contact

Heeft u interesse in een Verasol® carport of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met uw Verasol® via het contactformulier of vraag een offerte op maat aan.