Advies nodig?

Tel: 013-2034517
E-mail: info@outdoorpleasure.nl

Verasol® biedt u de beste keuze in veranda's, tuinkamers, schuttingen en carports.

Verasol® is al bijna 20 jaar het toonaangevende merk op het gebied van hoogwaardige aluminium verandasystemen. Verasol® biedt u met de Greenline, Profiline en Highline veranda altijd een passende terrasoverkapping. Naast tuinoverkappingen heeft Verasol® ook carports, tuinkamers en onderhoudsarme tuinafscheidingen in haar assortiment, kosteloos op maat geleverd. Het Verasol® assortiment is altijd aantrekkelijk geprijsd.

Verasol® Selected Dealers
Verasol® werkt samen met Verasol® Selected Dealers. Die zijn in staat om uw veranda of tuinkamer vakkundig in te meten en volledig voor u te installeren. De producten van Verasol® zijn ook als zelfbouw ook mogelijk. Dan krijgt u ondersteuning door middel van een uitgebreide montagehandleiding en montagefilm.

Opties
Verasol® biedt u ook een breed assortiment aan opties en accessoires, zoals glasschuifwanden, aluminium kozijnen en schuifpuien, zonwering, zonnedoeken, verlichting en verwarming om uw veranda of tuinkamer naar wens in te richten. Uw Verasol® Selected Dealer laat u in de showroom graag alle mogelijkheden zien.

Garantie
Op alle duurzame producten van Verasol® ontvangt u door middel van een garantiecertificaat een fabrieksgarantie van 5-10 jaar. Tevens ontvangt u op aanvraag een statische calculatie ten behoeve van eventuele vergunningsaanvraag of verzekering.